Επιμελητήριο   /   Σημαντικές Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
15/11/2017
ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

 

Οι επιμελητηριακές εκλογές συνιστούν μοναδική ευκαιρία επιλογής ικανών και αξιόλογων προσώπων, που θα μπορούν να εκπροσωπήσουν επαξίως την επιχειρηματικότητα, σε έναν δοκιμασμένο θεσμό, όπως τα Επιμελητήρια. Γι΄ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η εκλογή των 41 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, τόσο για την αγορά του Πειραιά όσο και την ευρύτερη περιοχή.

 

Το έργο που καλείται να επιτελέσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα είναι αρκετά απαιτητικό. Είναι απαραίτητη η πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια όλων σας και στην επόμενη τετραετία, ώστε να αντιμετωπισθούν δυναμικά οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για την πειραϊκή και ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

Με επιμονή και υπομονή, στοχευμένες ενέργειες και άξιους συνεργάτες, που εσείς θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες, ενώνοντας θέληση και δυνάμεις, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και το αντικείμενο δραστηριότητας. 

 

Σας καλούμε, λοιπόν να σταθείτε όλοι δυναμικά δίπλα στο Ε.Β.Ε.Π. και να συμβάλετε ενεργά με τη συμμετοχή και την ψήφο σας, σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων, κοινή προσπάθεια.

 

Η συμμετοχή και ψήφος σας μας δίνει τη Δύναμη …

 

Για να αντιμετωπίσουμε, σε μία δύσκολη περίοδο, τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

 

Για να διεκδικήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στις ελληνικές επιχειρήσεις να πρωτοπορούν, να αναπτύσσονται απρόσκοπτα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψη της οικονομίας και την οριστική έξοδο από την κρίση.

 

Για να διαμορφώσουμε τις ευκαιρίες εκείνες στις οποίες έχουν δικαίωμα όλοι να ενημερώνονται άμεσα και να συμμετέχουν ισότιμα.

 

Για να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και να είμαστε όλοι παρόντες στο τοπικό, εθνικό και διεθνές επιχειρείν του μέλλοντος.

 

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κορκίδης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική Αγορά

Προϊόντων

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Αναζήτησης Εργαζομένων

Επιχειρηματικός Οδηγός

Ομογενειακή

Επιχειρηματικότητα

Τουριστική Αγορά

Στατιστική Ανάλυση Επιχειρηματικότητας

Εξαγωγικές

Επιχειρήσεις Μελών

Ναυτιλιακές

Υπηρεσίες