Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ NATO ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ WORKSHOPS 5G ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021. Α.Π.ΕΒΕΠ:714/2021)
17/02/2021 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1.Κατόπιν διεξαγωγής διαδικτυακά του Workshop 5G στις 8-9 Δεκ. 20 (σύμφωνα με Emails στις 4/11, 12/11 και 26/11), σας προωθώ το Email της NCIA/12 Feb με το οποίο μας ενημερώνει για την πρόθεση της NCIA για δημιουργία σχετικού ανεπίσημου Community Of Interest (COI) για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του εν λόγω Workshop που περιγράφονται σε αυτό.   

2.  Προσεχώς αναμένονται τα Proceedings του εν λόγω πραγματοποιημένου Workshop και αναφορικά με το επόμενο, παρουσιάζεται νέα προσέγγιση για την πραγματοποίησή του.  Συγκεκριμένα στην ετήσια θεσμοθετημένη σύσκεψη εδώ και είκοσι έτη International Conference for Military CIS matters  (ICMCIS) υπό την αιγίδα της NCIA, προγραμματίζεται επιπλέον Session που θα καλύπτονται τα θέματα του Workshop 5G.  Επισημαίνεται ότι η σύσκεψη αυτή αποτελεί μία επιστημονική συνεργασία μεταξύ εκπροσώπων Κυβερνητικών, Στρατιωτικών αρχών, αλλά και εκπροσώπων της Βιομηχανίας και του Ακαδημαϊκού τομέα των Χωρών μελών της Συμμαχίας.   

3.  Στα πλαίσια του επόμενου Workshop 5G μέσω της ICMCIS, η NCIA αναμένει από τους εκπροσώπους που επιθυμούν τη συμμετοχή τους,  την υποβολή τυχόν εκπονημένων Papers για το 5G, σε στρατιωτικές CIS εφαρμογές, σύμφωνα με κανονισμούς – κριτήρια του IEEE.  Προθεσμία υποβολής εν λόγω Papers στην NCIA είναι η 28η Φεβ, προκειμένου εξετασθούν για κριτήρια ΙΕΕΕ και εφόσον κριθούν κατάλληλα, να παρουσιαστούν στη σύσκεψη και ενδεχομένως να προωθηθούν στο ΙΕΕΕ. 

4.  Επιπλέον λεπτομέρειες για αιτήματα συμμετοχής και διεξαγωγή σχετικής διαδικτυακά σύσκεψης θέματος θα μας κοινοποιηθούν με ακόλουθα μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου από NCIA.  Στη διάθεσή σας για επιπλέον διευκρινήσεις.  

5.Παρακαλώ για την ενημέρωσή σας και κατά κρίση ενέργειες αρμοδιότητάς σας.

 

Σμχος (ΜΗ) Δ. Δομπούλας

0032-479-161749

6983-520077


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική Αγορά

Προϊόντων

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Αναζήτησης Εργαζομένων

Επιχειρηματικός Οδηγός

Ομογενειακή

Επιχειρηματικότητα

Τουριστική Αγορά

Στατιστική Ανάλυση Επιχειρηματικότητας

Εξαγωγικές

Επιχειρήσεις Μελών

Ναυτιλιακές

Υπηρεσίες